Ελληνικά προϊόντα Agrino στο Πανεπιστήμιο UMASS

0
3864

Εδώ και τρία χρόνια, η εταιρεία Agrino έχει συμβληθεί με την UMASS Auxiliary Services προμηθεύοντας ελληνικό ρύζι Agrino και γίγαντες Καστοριάς.

Η UMASS Auxiliary Services είναι η μεγαλύτερη οργάνωση εστίασης πανεπι- στημιακών Campus της Αμερικής, αφού σερβίρει σε ημερήσια βάση 45.000 γεύματα σε 22.000 φοιτητές.  Η UMASS Auxiliary Services εμπνεύστηκε από τη στενή σχέση που διατηρεί η Agrino με τους καλλιεργητές της, όντας η πρώτη εταιρεία παγκοσμίως που αναγράφει το όνομα του παραγωγού σε κάθε συσκευασία της και την περιοχή καλλιέργειας, και επέλεξε να προμη- θευτεί ελλη- νικό ρύζι και όσπριο αντί αντίστοιχων αμερικανικής προέλευσης.

Στο πλαίσιο και της ανωτέρω συνεργασίας, η Agrino ήταν χορηγός στο 5ήμερο συνέ- δριο του Πανεπιστημίου Harvard, που έλαβε χώρα στη Σάνη Χαλκιδικής, από τις 16 έως τις 20 Οκτωβρίου, με θέμα: Mediterranean Diet & Health: A Nutritional Odyssey in Greece, όπου συμμετείχαν κορυφαίοι επιστήμονες από χώρες της Ευρώπης και της Βορείου Αμερικής. Σκοπός της Agrino είναι να επεκτείνει την παρουσία της και σε άλλα κορυφαία ιδρύματα της Βορείου Αμερικής, προτείνοντας πάντα προϊόντα κορυφαίας ποιότητας και υψηλής διαφοροποίησης,  αλλά και προβάλλοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον πλούτο της ελληνικής αγροδιατροφής.

0 0 vote
Article Rating
Εγγραφή στη ροή σχολίων
Ενημέρωση για
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments