Μακεδονικό Ταχίνι, μία μερίδα όλο ενέργεια

0
3792

Με τις νέες μερίδες  των 30 γραμμαρίων Μακεδονικό Τα- χίνι, η ισορροπημένη διατροφή γίνεται ακόμη πιο εύκολη και πρακτική.

Το Μακεδονικό  Ταχίνι αποτελεί εδώ και χρόνια την πιο αγαπη- μένη επιλογή όσων φροντίζουν τον οργανισμό και την υγεία τους μέσα από τις καθημερινές διατροφικές επιλογές τους. Τώρα, με τις νέες μερίδες των 30 γραμμαρίων, η ισορροπημένη διατροφή γίνεται ακόμη πιο εύκολη και πρακτική!», όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση. Η απόλυτη ελληνική υπερτροφή, που προέρχεται από 100% αλεσμένο σουσάμι και διατηρεί όλα τα ευεργετικά οφέλη του πολύτιμου σπόρου, είναι τώρα διαθέσιμη σε μερίδες 30 γραμμαρίων, που προσφέρουν εύκολα, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας πολύτιμες βιταμίνες και ιχνοστοιχεία που θωρακίζουν τον οργανισμό και προστατεύουν την υγεία μας.

Διαθέσιμο σε τέσσερις υπέροχες γεύσεις (απλό, με Πορτοκάλι, με Κακάο, με Μέλι), το Μακεδονικό Ταχίνι σε μερίδες των 30 γρ. μετατρέπει με τον πιο εύκολο τρόπο οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας σε πραγματική απόλαυση. Στο πρωινό στο γραφείο με μία φέτα πολύσπορο ψωμί, ως ντιπ στην πράσι-νη σαλάτα το μεσημέρι, ή με μερικές φέτες μπανάνα για απογευματινό γλυκό, το Μακεδονικό Ταχίνι σε με- ρίδες προσφέρει δύναμη, ενέργεια και… κάνει καλό.

0 0 votes
Article Rating
Εγγραφή στη ροή σχολίων
Ενημέρωση για
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments