Νέες συσκευές Viva Wallet POS με αγορά ή ενοικίαση και έως 0% προμήθεια

0
11512

Τί είναι το Viva Wallet

Tο Viva Wallet είναι το 1ο ελληνικό ηλεκτρονικό πορτοφόλι για ιδιώτες και επαγγελματίες. Αποτελεί προϊόν της Viva Payments η οποία είναι το μοναδικό  Ίδρυμα Έκδοσης Ηλεκτρονικού Χρήματος στην χώρα, αδειοδοτημένο από την Τράπεζα της Ελλάδος και με άδεια λειτουργία εντός EOX-31. Η εταιρεία παρέχει τις πλέον ευέλικτες και ολοκληρωμένες λύσεις πληρωμών για ελεύθερους επαγγελματίες και επιχειρήσεις που έχουν φυσικό ή ηλεκτρονικό κατάστημα.

Ποιές είναι οι λύσεις πληρωμών που παρέχει το Viva Wallet

Με το Viva Wallet, ένας επιχειρηματίας που έχει φυσικό κατάστημα μπορεί να χρεώνει κάρτες με τις σύγχρονες λύσεις POS που προσφέρει η εταιρία ή μέσω των πρωτοποριακών υπηρεσιών πληρωμής με Viva QR Code ή με ΑΦΜ με μηδενική προμήθεια. Σε αυτή την περίπτωση ο πελάτης χρησιμοποιώντας από το κινητό του την εφαρμογή Viva Wallet εξοφλεί τον έμπορο είτε σκανάροντας ένα QR είτε πληκτρολογώντας τον εμπορικό ΑΦΜ.

Για τα e-shop το Viva παρέχει την πληρέστερη πλατφόρμα πληρωμών με ένα σύγχρονο περιβάλλον διαχείρισης και μια πληθώρα εργαλείων για εύκολη και γρήγορη ενσωμάτωση, όπου ο έμπορος μπορεί να δέχεται πληρωμή με κάρτα (χρεωστική, πιστωτική, προπληρωμένη), με e-banking, με Viva Wallet ή με μετρητά σε περισσότερα από 3000 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα (Public, Media Markt, Shell, Reload Stores, Seven Spots, EKO, BP, βιβλιοπωλεία Ευριπίδης).

2014. Το Viva Wallet καινοτομεί στην διάθεση των τερματικών χρέωσης καρτών (POS)

Από τον Νοέμβριο του 2014 και για πρώτη φορά (αρκετό καιρό πριν επιβληθούν τα capital controls), το Viva, διέθεσε στην ελληνική αγορά προς πώληση τα τερματικά χρέωσης καρτών με χαμηλές προμήθειες και έδωσε τη δυνατότητα σε όλους να αγοράσουν ένα POS μέσα σε λίγα λεπτά, χωρίς καθυστερήσεις και γραφειοκρατικές διαδικασίες.

Μέχρι τότε, για να αποκτήσει ένας έμπορος τερματικό, έπρεπε να καταθέσει ένα σύνολο εγγράφων σε κάποια τράπεζα, να περιμένει πολύ καιρό μέχρι να εγκριθεί το αίτημά του και να καλύπτει συγκεκριμένες προϋποθέσεις που περιλάμβαναν ακόμη και περιορισμούς τζίρου. Το Viva, ήρθε να αλλάξει τα δεδομένα, και να κάνει την αγορά του POS μία διαδικασία που ξεκινά από ένα τηλεφώνημα ή μια απλή ηλεκτρονική αίτηση, χωρίς περιορισμούς και με άμεση απόκτηση. Με αυτή την λογική κάθε ενδιαφερόμενος, αγοράζει ένα τερματικό με τον ίδιο τρόπο που πραγματοποιεί την αγορά οποιουδήποτε προϊόντος. Μάλιστα, το Viva πρώτο, τοποθέτησε και διέθεσε τα τερματικά χρέωσης καρτών σε καταστήματα λιανικής κάνοντας έτσι την απόκτησή τους ακόμη πιο άμεση και εύκολη. Αυτή την στιγμή τα Viva Wallet POS είναι διαθέσιμα στο σύνολο των καταστημάτων των αλυσίδων Cyta, Media markt, Public και Wind σε όλη την Ελλάδα.

Κάθε έμπορος που αποκτά ένα Viva Wallet POS απολαμβάνει ένα σύνολο πλεονεκτημάτων στην επαγγελματική του καθημερινότητα:

 • Δέχεται εύκολα και με ασφάλεια πληρωμές με όλες τις πιστωτικές, χρεωστικές ή προπληρωμένες κάρτες
 • Προσφέρει ευκολίες πληρωμής στους πελάτες δίνοντας τους την δυνατότητα αγορών με όσες άτοκες δόσεις επιθυμούν
 • Λαμβάνει τις εισπράξεις του απευθείας στο Viva Wallet του για να κάνει όποτε ο ίδιος επιθυμεί μεταφορές σε τραπεζικό λογαριασμό.
 • Χρεώνεται μόνο για τις πληρωμές που λαμβάνει. Χωρίς εκπλήξεις,  χωρίς δεσμεύσεις τζίρου ή κρυφά κόστη.
 • Παρέχει τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια στους πελάτες του, καθώς οι συναλλαγές είναι Chip & PIN, ενώ επιπλέον η Viva Payments είναι πιστοποιημένη με PCI Data Security Standard (PCI DSS)

2016. Νέες συσκευές POS με αγορά ή ενοικίαση και προμήθεια έως 0%.

Αρχές Νοεμβρίου 2016, το Viva,  ανακοίνωσε τα νέα πακέτα ενεργοποίησης που δίνουν την δυνατότητα σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις  όχι μόνο να αγοράσουν αλλά και να ενοικιάσουν ένα Viva Wallet POS. Στο νέο τιμοκατάλογο που συνοδεύει τα καινούρια αυτά πακέτα η ενοικίαση ξεκινά από 6,99€ το μήνα ενώ η αγορά ενός τερματικού μόλις από τα 60€.

Το πιο σημαντικό, ειδικά για εμπόρους λιανικής με χαμηλούς τζίρους από κάρτες, είναι ότι η Viva προσφέρει μηδενική προμήθεια σε όσους καλύπτουν συγκεκριμένο όγκο συναλλαγών, δίνοντας επίσημα πλέον και με εγγύηση την πιο φθηνή λύση της αγοράς.

Εδώ και λίγο καιρό η γκάμα της εταιρίας έχει εμπλουτιστεί με τα μοντέλα της εταιρείας PAX, τα οποία αποτελούν την πλέον αξιόπιστη και ευέλικτη λύση, μέσω της οποίας ο έμπορος μπορεί να δεχτεί πληρωμές με κάρτα. Πλέον, όλοι οι επαγγελματίες και οι επιχειρήσεις μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στο D200, την πληρέστερη mobile συσκευή της αγοράς, το S800 που αποτελεί την κλασική ενσύρματη λύση, ιδανική για όσους θέλουν να έχουν ένα POS κοντά στο ταμείο τους και τέλος το S900 που συνδυάζοντας λειτουργία τόσο GPRS όσο και WIFI, αποτελεί τη ναυαρχίδα των προσφερόμενων συσκευών και την πιο αξιόπιστη ασύρματη λύση της αγοράς. Και οι 3 συσκευές υποστηρίζουν την τεχνολογία των ανέπαφων συναλλαγών.

Πώς θα αποκτήσετε ένα Viva Wallet POS

Οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος μπορεί να αποκτήσει ένα Viva Wallet POS  εύκολα και γρήγορα, κάνοντας ηλεκτρονική αγορά στο www.vivawallet.com, καλώντας στο 13855 ή πηγαίνοντας σε ένα από τα καταστήματα Cyta, Media Markt,  Public και Wind σε όλη την Ελλάδα. Η  ενεργοποίηση της συσκευής είναι απλή και μπορεί να γίνει από τον ίδιο τον πελάτη ακολουθώντας τις οδηγίες εγκατάστασης σε λίγα μόλις λεπτά.

Το Viva Wallet μετατρέπει οποιοδήποτε σημείο λιανικής σε κέντρο πληρωμών

Το Viva, εκτός από τις λύσεις πληρωμών με POS,  δίνει επίσης  την δυνατότητα στα φυσικά καταστήματα να γίνουν κέντρα πληρωμών και παροχής υπηρεσιών Viva.

Ενδεικτικά κάποιες υπηρεσίες:

 • Πληρωμές 300+ λογαριασμών και υπηρεσιών
 • Εξόφληση με μετρητά  για το σύνολο των θεαμάτων της αγοράς (Θέατρο, μουσική, αθλητικοί αγώνες, σινεμά)
 • Ανανέωση χρόνου καρτοκινητής όλων των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας
 • Εξόφληση Viva κωδικών (Κωδικοί από εμπόρους Viva ή κρατήσεις από το Viva.gr)
 • Έκδοση Viva e-money κωδικών (Κωδικοί με τους οποίους ο πελάτης φορτίζει το Viva Wallet του)

Κάθε αντιπρόσωπος Viva  εκτός από το οικονομικό όφελος που έχει από την προμήθεια της όλης διαδικασίας, παράλληλα διευρύνει το σύνολο και την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει στους πελάτες του ενώ ενισχύει την σχέση του μαζί τους δημιουργώντας πλέον «τακτικούς πελάτες».

Τί άλλο μπορεί να κάνει ένας έμπορος με το Viva Wallet του

Με τον λογαριασμό του στο  Viva Wallet ένας έμπορος:

 • Πραγματοποιεί απευθείας όλες τις πληρωμές της επιχείρησής του χωρίς καμία χρέωση
 • Μεταφέρει χρήματα από το Viva Wallet του σε οποιονδήποτε τραπεζικό λογαριασμό
 • Δημιουργεί ειδοποιήσεις πληρωμών ακόμα και επαναλαμβανόμενες χρεώσεις για τους πελάτες του
 • Εξοφλεί 300+ λογαριασμούς και υπηρεσίες είτε από το site είτε από το κινητό.
 • Πραγματοποιεί συναλλαγές σε 32.000.000 καταστήματα σε όλο τον κόσμο με το σήμα Mastercard, χρησιμοποιώντας την business Viva Wallet Card του.

Τα μόνα POS που κάποιος μπορεί να αγοράσει σε οποιοδήποτε κατάστημα Cyta, Media Markt, Public & Wind.

Η Viva προσφέρει έως 0% προμήθεια στα Viva Wallet POS για όλους, δίνοντας επίσημα πλέον και με εγγύηση την πιο φθηνή λύση της αγοράς.

 

0 0 vote
Article Rating
Εγγραφή στη ροή σχολίων
Ενημέρωση για
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments