Ο Λουμίδης Παπαγάλος στο Athens Coffee Festival

0
4104

Ο αγαπημένος σε όλους ελληνικός καφές Λου- μίδης Παπαγάλος συμμετείχε για ακόμα μια χρονιά στο Athens Coffee Festival, το εορτα- στικό τριήμερο αφιερωμένο στον καφέ και την κουλτούρα του.

Περισσότεροι από 40.000 επισκέπτες, μεταξύ των οποίων barista και άνθρωποι από το ευρύ κοινό, παρευρέθησαν φέτος στο Athens Coffee Festival, το οποίο αναγνωρίζεται πλέον μεταξύ των κορυφαίων του είδους του σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η αντίκα του Λουμίδης Παπαγάλος έδωσε την ευκαιρία στους λάτρεις του εκλεκτού καφέ να δοκιμάσουν τον αγαπημένο τους ελληνικό καφέ και να παίξουν διαδραστικά παιχνίδια όπως puzzle game και τάβλι. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τις συνταγές Λουμίδης Παπαγάλος Πολίτικος με κανέλα και Λουμίδης Παπαγάλος Άρωμα Ρόδου με αστεροειδή γλυκάνισο και ροδόνερο. Και επειδή «έκαστος στο είδος του και ο Λουμίδης στους καφέδες»… οι επισκέπτες δοκίμασαν cold brew, μια πρόταση για κρύα κατανάλωση με τη διαδικασία αργής απόσταξης, μία καινοτομία στην κατηγορία του ελληνικού καφέ.

0 0 votes
Article Rating
Εγγραφή στη ροή σχολίων
Ενημέρωση για
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments