Πάτρα: «Τεκές» το Αρχαίο Ωδείο-Κάπνισμα και αλκοόλ-Κανένας έλεγχος (ΦΩΤΟ)

0
2600

Ντροπή προκάλεσε σε πολλούς θεατές που βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης σε συναυλία στο Αρχαίο Ωδείο, ο καπνός από τσιγάρα που έφταναν στην όσφρησή τους, καθώς κάποιοι από τους θεατές μερακλώθηκαν και άναβαν το ένα τσιγάρο μετά τα άλλο, χωρίς κανείς απ΄ όσους είχαν επιφορτιστεί με τον έλεγχο του χώρου, απλά αδιαφορούσαν!

  • Άλλοι είχαν έτοιμα σε πακέτα, άλλοι έστριβαν τα τσιγάρα τους και κάποιοι τα είχαν μέχρι και στο αυτί, μιας και κανείς δεν τους ενοχλούσε……
  • Μάλιστα με το τέλος της συναυλίας σε πολλά σημεία υπήρχαν κουτάκια από μπύρες και αναψυκτικά, κάτι που απαγορεύεται ρητά, για την προστασία του χώρου!

Μάλιστα και χθες στην είσοδο οι παρευρισκόμενοι, ενημερώνονταν πως επιτρέπονται μέσα μόνο τα μπουκαλάκια με νερό!
Όμως το ζητούμενο είναι οι υπεύθυνοι, που αντί να μεριμνούν για την προστασία του ιστορικού μνημείου, μάλλον χόρευαν στους ρυθμούς της γνωστής τραγουδίστριας, που ομολογουμένως ξεσήκωσε τους θεατές!

  • Απαγορεύεται ή όχι το κάπνισμα εντός του Αρχαίου Ωδείου;;;;;;
  • Απαγορεύονται τα κουτάκια με μπύρες και αλκοόλ ναι ή όχι;;;;;;;;
  • Υπάρχουν «υπεύθυνοι» που έπρεπε να δράσουν αμέσως ναι ή όχι;;;;;;;;
  • Αλήθεια το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, γνωρίζει ότι επιτρέπεται το κάπνισμα και το αλκοόλ στο ιστορικό μνημείο το οποίο ανήκει στην αρμοδιότητά του;;;;;

Ευθύνες υπάρχουν και πρέπει να αναζητηθούν, γιατί κάποιος επέβλεπε την συναυλία της μοναδικής όντως Ελεονώρας Ζουγανέλη στην Πάτρα το βράδυ της Τετάρτης στο Αρχαίο Ρωμαικό Ωδείο, με τίτλο «Μια Νύχτα Καλοκαιριού».

Πηγή: achaianews.gr

0 0 vote
Article Rating
Εγγραφή στη ροή σχολίων
Ενημέρωση για
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments