Για το άριστο εργασιακό περιβάλλον και τις πρακτικές ανθρώπινου δυναμικού Η JTI “Κορυφαίος Εργοδότης” για 8η συνεχή χρονιά

0
1288

Αθήνα, 4 Φεβρουαρίου 2020 

Για 8η συνεχή χρονιά η Japan Tobacco International Ελλάδας βραβεύθηκε ως «Κορυφαίος Εργοδότης 2020»από το διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό πιστοποίησης Top Employers για το άριστο εργασιακό περιβάλλον που παρέχει και τις πρακτικές ανθρώπινου δυναμικού τις οποίες αναπτύσσει.

«Πρόκειται για μια ιδιαίτερα τιμητική διάκριση που επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά τη σταθερή δέσμευσή μας στην εφαρμογή των βέλτιστων πρακτικών για το ανθρώπινο δυναμικόμας», δηλώνει ο Διευθύνων Σύμβουλος της JTI στην Ελλάδα, κ. Victor Crespo ο οποίος προσθέτει: “Με αδιάλειπτη παρουσία στην ελληνική αγορά εδώ και 4 δεκαετίες και ως σοβαρός επενδυτής μακράς πνοής στη χώρα, η διάκριση αυτή μας δίνει νέα ώθηση να συνεχίσουμε τόσο τις δράσεις μας με επίκεντρο τους ανθρώπους μας όσο και την επιτυχία της εταιρείας μας».

Αξίζει να επισημάνουμε ότι, παράλληλα με τη διάκριση της εταιρείας στην Ελλάδα, η JapanTobaccoInternational έλαβε για 6η συνεχή χρονιά την πιστοποίηση του “Κορυφαίου Εργοδότη” παγκοσμίως και στις επιμέρους περιοχές της Αφρικής, της Ασίας- Ειρηνικού, της Ευρώπης, της Μ. Ανατολής, της Βόρειας Αμερικής και για πρώτη φορά στη Λατινική Αμερική.

Όπως δήλωσε ο CEO του TopEmployers, DavidPlink: “Οι εταιρείες που έχουν πιστοποιηθεί ως Κορυφαίοι Εργοδότες αποτελούν ένα λαμπρό παράδειγμα για την αφοσίωση στις ανθρωποκεντρικές πρακτικές και τη δέσμευσή τους στην ενδυνάμωση των εργαζομένων τους για ένα καλύτερο εργασιακό κόσμο“.

Η Japan Tobacco International στονκόσμο

H Japan Tobacco International – JTI είναι μέλος του Ομίλου Εταιρειών Japan Tobacco Inc ο οποίοςανήκει κατά 1/3 στο Ιαπωνικό Δημόσιο.  Αποτελεί μια κορυφαία διεθνή εταιρεία προϊόντων καπνού και ατμίσματος με επιχειρηματική δραστηριότητα σε περισσότερες από 130 χώρες ανά τον κόσμο.  Είναι ο κάτοχος παγκοσμίως του σήματος Winston, της δεύτερης μεγαλύτερης μάρκας τσιγάρων στον κόσμο, καθώς και του Camel, εκτός ΗΠΑ.  Στα διεθνή εμπορικά σήματα της εταιρείας συγκαταλέγονται επίσης τα Mevius και LD.  Η JTI είναι επίσης ένας σημαντικός παίκτης της παγκόσμιας αγοράς προϊόντων ατμίσματος με το ηλεκτρονικό τσιγάρο Logic και στην κατηγορία των προϊόντων θερμαινόμενου καπνού με το Ploom.  Με κεντρικά γραφεία στη Γενεύη στην Ελβετία, η JTI απασχολεί περισσότερους από 45.000 εργαζόμενους σε όλο τον κόσμο και το 2020 πιστοποιήθηκε ως Κορυφαίος Εργοδότης Διεθνώς για 6η συνεχή χρονιά. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.jti.com.

Η Japan Tobacco International στην Ελλάδα

Η JTI έχει αδιάλειπτη παρουσία στην ελληνική αγορά εδώ και περισσότερο από 40 χρόνιακαι είναι σήμερα η 2η μεγαλύτερη εταιρεία προϊόντων καπνού στην ελληνική αγορά.  Με τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες η εταιρεία συνεισφέρει ετησίως το 2% των συνολικών φορολογικών εσόδων της χώρας και ταυτόχρονα στηρίζει την τοπική οικονομία και τον καπνικό κλάδο ο οποίος παρέχει πόρους σε περισσότερες από 50.000 οικογένειες.  Διαθέτει στην ελληνική αγορά τις διεθνείς μάρκες Winston, Camel και Old Holborn, το ηλεκτρονικό τσιγάρο Logic, καθώς και τα παραδοσιακά σήματα της ΣΕΚΑΠ, BF, GR και Cooper.  Εκτός από την εγχώρια αγορά, η JTI έχει και την ευθύνη των αγορών της Κύπρου και της Μάλτας, απασχολώντας συνολικά 300 εργαζόμενους. Το 2020 η JTI Hellas αναγνωρίστηκε για 8η συνεχή χρονιά ως ένας από τους κορυφαίους εργοδότες στην Ελλάδα. 

Πηγή: www.spekamila.gr

0 0 vote
Article Rating
Εγγραφή στη ροή σχολίων
Ενημέρωση για
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments