ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΕΦΑΓΑΝ 13.000.000€ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΓΟΝΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ “ΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΓΙΑ” ;;;

0
1120

Κοντά 13 εκατομμύρια ευρώ κατάφεραν να αποσπάσουν δύο επιτήδειες από την Ντονατέλα Πολί , εγγονή του αείμνηστου Τάσου Παπαστράτου, αρχικού ιδιοκτήτη της γνωστής καπνοβιομηχανίας. Και το απίστευτο είναι ότι αυτό το αστρονομικό ποσό της το πήραν πείθοντάς την πως είναι το «αντίτιμο» για να λυθούν τα μάγια που κάποιοι της είχαν κάνει.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Realnews, επί 6 χρόνια η καθαρίστριά της –οι δικηγόροι της οποίας διαψεύδουν με επιστολή τους στο dikastiko.gr οποιαδήποτε εμπλοκή- και μία «λευκή μάγος» την «ξεζούμιζαν» αφού είχαν καταφέρει να την μετατρέψουν σε υποχείριό τους, «ποτίζοντάς» την με παραισθησιογόνες ουσίες όπως μανδραγόρα και ταντούλα. Εκμεταλλευόμενες την ευάλωτη συναισθηματική κατάσταση που βρισκόταν η γυναίκα και την εμπιστοσύνη που έδειξε στην καθαρίστρια την οποία θεωρούσε φίλη της άρχισαν από το 2001 να της αποσπούν μεγάλα χρηματικά ποσά. Τα οποία όπως της έλεγαν απαιτούνταν ούτως ώστε η «λευκή μάγος» να ενεργοποιήσει τις «δυνάμεις» της και να «λύσει» τα μάγια που δημιουργούσαν προβλήματα στις σχέσεις της ή «απειλούσαν» τη ζωή των δικών της.

Το μεγάλο κόλπο ωστόσο , οι δύο καταδικασμένες πλέον σε πρώτο βαθμό για απάτη, το έστησαν την περίοδο που πουλήθηκε η κραταιά καπνοβιομηχανία και η Ντονατέλα εισέπραξε ένα μεγάλο ποσό ως μέτοχος αυτής. Κατάφεραν τότε να της αποσπάσουν 3 εκατομμύρια ευρώ πείθοντάς την ότι η πώληση ήταν «μεταφυσική» και επιτεύχθηκε χάρις στις δυνάμεις της «λευκής μάγου».

Η απάτη αποκαλύφθηκε από την ίδια την καθαρίστριά της το 2007 η οποία όμως τα έριξε όλα στην συνεργό της. Κι αυτό το έκανε όχι γιατί μετανόησε αλλά γιατί η «μάγισσα» αποφάσισε να «αποχωρήσει» φοβούμενη ότι πλέον θα αποκαλυφθούν. Συνεπώς θα σταματούσε το «ξεζούμισμα». Έτσι προσπάθησε να της «πουλήσει» ότι την βοηθούσε, προκειμένου η ίδια να συνεχίσει να της αποσπά χρήματα. Η Ντονατέλα Πόλι όμως αυτή τη φορά δεν πείστηκε.

Μετά τη μήνυση που κατέθεσε οι δύο γυναίκες καταδικάστηκαν από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων σε 10 χρόνια κάθειρξη η κάθε μία με την «μάγισσα» να πηγαίνει φυλακή καθώς το δικαστήριο δεν της χορήγησε ανασταλτικό στην έφεση. Η υπόθεση θα εκδικαστεί τώρα σε δεύτερο βαθμό στο Πενταμελές Εφετείο.

Η ανακοίνωση των δικηγόρων υπεράσπισης
Σε επιστολή τους προς το dikastiko.gr οι δικηγόροι υπεράσπισης της καθαρίστριας της Ντονατέλλα Πότι, αναφέρουν πως «ουδέποτε εισέπραξε το αναφερόμενο ποσό των 13.000.000 ευρώ, ουδέποτε εξαπάτησε την Ντονατέλλα Πόλι, ουδέποτε την «ξεζούμισε» εκμεταλλευόμενη την κατάστασή της «ποτίζοντάς την» με παραισθησιογόνες ουσίες». Προσθέτουν δε πως οι όποιες κατηγορίες «εκπορεύονται» από την αντίδικο πλευρά προς περαιτέρω πίεση του δευτεροβάθμιου Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών.

Αναλυτικά η επιστολή:
«Σε σχέση με το από 7-9-2020 δημοσίευμά σας με θέμα «Πώς εξαπατήθηκε η εγγονή του καπνοβιομηχάνου Τ Παπαστράτου και πλήρωσε σχεδόν 13 εκατ Ευρώ για να της λυθούν τα μάγια»

Οι Γαργαρέτας Νικόλαος και Γαργαρέτας Παναγιώτης, Δικηγόροι Αθηνών – Ποινικολόγοι υπό τη ιδιότητα μας ως πληρεξουσίων και αντίκλητων δικηγόρων της εκ των κατηγορουμένων Ε.Μ που εμφανίζεται στο επίδικο άρθρο σας ως «καθαρίστρια» επαγόμεθα τα κατωτέρω :

Ολόκληρο το δημοσίευμά σας αλλά και οι φράσεις «….Κοντά 13 εκατομμύρια ευρώ κατάφεραν να αποσπάσουν δύο επιτήδειες από την Ντονατέλα Πολί…..αυτό το αστρονομικό ποσό της το πήραν πείθοντάς την πως είναι το «αντίτιμο» για να λυθούν τα μάγια που κάποιοι της είχαν κάνει….. επί 6 χρόνια η καθαρίστριά της… την «ξεζούμιζαν» αφού είχαν καταφέρει να την μετατρέψουν σε υποχείριό τους, «ποτίζοντάς» την με παραισθησιογόνες ουσίες όπως μανδραγόρα και ταντούλα. Εκμεταλλευόμενες την ευάλωτη συναισθηματική κατάσταση που βρισκόταν η γυναίκα και την εμπιστοσύνη που έδειξε στην καθαρίστρια την οποία θεωρούσε φίλη της άρχισαν από το 2001 να της αποσπούν μεγάλα χρηματικά ποσά…. Τα οποία όπως της έλεγαν απαιτούνταν ούτως ώστε η «λευκή μάγος» να ενεργοποιήσει τις «δυνάμεις» της και να «λύσει» τα μάγια που δημιουργούσαν προβλήματα στις σχέσεις της ή «απειλούσαν» τη ζωή των δικών της.

Το μεγάλο κόλπο ωστόσο….το έστησαν την περίοδο που πουλήθηκε η κραταιά καπνοβιομηχανία και η Ντονατέλα εισέπραξε ένα μεγάλο ποσό ως μέτοχος αυτής…. Κατάφεραν τότε να της αποσπάσουν 3 εκατομμύρια ευρώ πείθοντάς την ότι η πώληση ήταν «μεταφυσική» και επιτεύχθηκε χάρις στις δυνάμεις της «λευκής μάγου».

Η απάτη αποκαλύφθηκε από την ίδια την καθαρίστριά της το 2007 η οποία όμως τα έριξε όλα στην συνεργό της. Κι αυτό το έκανε όχι γιατί μετανόησε αλλά γιατί η «μάγισσα» αποφάσισε να «αποχωρήσει» φοβούμενη ότι πλέον θα αποκαλυφθούν…. Συνεπώς θα σταματούσε το «ξεζούμισμα». Έτσι προσπάθησε να της «πουλήσει» ότι την βοηθούσε, προκειμένου η ίδια να συνεχίσει να της αποσπά χρήματα. Η Ντονατέλα Πόλι όμως αυτή τη φορά δεν πείστηκε….» είναι απολύτως ψευδείς και συκοφαντικές καθόσον :

Ουδέποτε η άνω εντολέας μας εισέπραξε το αναφερόμενο ποσό των 13.000.000 Ευρώ, ουδέποτε εξαπάτησε την Ντονατέλλα Πόλι, ουδέποτε την «ξεζούμισε» εκμεταλλευόμενη την κατάστασή της «ποτίζοντάς την» με παραισθησιογόνες ουσίες και ουδέποτε έπραξε όσα αναφέρετε στο ψευδές και συκοφαντικό δημοσίευμά σας.

Αναφορικά με τον σχολιασμό σας σχετικά με την πρωτόδικη εις βάρος της απόφαση και την σε δέκα χρόνια κάθειρξη καταδίκη της «με την ιδιότητα της μάγισσας» παραλείψατε δολίως να αναφέρετε ότι στην άνω εντολέα μας χορηγήθηκε το ανασταλτικό αποτέλεσμα της εκτέλεσης της ποινής εν όψει της ασκηθείσης εφέσεώς της, περαιτέρω δε, σας δηλώνουμε ότι κατά την πρωτόδικη δίκη παραβιάστηκαν κατάφωρα τα νόμιμα συνταγματικά της δικαιώματα αλλά και τα τοιαύτα του άρθρου 6 της ΕΣΔΑ, λόγος για τον οποίο έχει ήδη προσφύγει δικαστικώς δια της υποβολής εγκλήσεως κατά του προέδρου και των μελών του δικάσαντος Πρωτόδικου Δικαστηρίου, λαμβανομένου σοβαρά υπ’ όψιν ότι η αντίδικος Ντονατέλλα Πόλι, γόνος της γνωστής οικογενείας Παπαστράτου παραδέχθηκε με θράσος στο δικαστήριο ότι κατέβαλε περίπου 2.500.000 Ευρώ για να «λαδώσει» ( όπως η ίδια ανέφερε ) ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΕΦΟΡΙΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ για υποθέσεις του τότε συντρόφου της

Τα ανωτέρω κατά δήλωση της εντολέως μας «εκπορεύονται» από την αντίδικο πλευρά προς περαιτέρω πίεση του δευτεροβάθμιου Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών διότι το υπό κρίσιν «μύθευμά» της δήθεν εξαετούς εξαπάτησής της με «αστεία επιχειρήματα» για ποσό 13.000.000 Ευρώ είναι ανεπίδεκτο δικαστικής εκτιμήσεως.

Εν τέλει σας καλούμε υπό την ανωτέρω ιδιότητά μας εν όψει της εκδίκασης της υποθέσεως ενώπιον του Α’ Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών κατά την 29η Σεπτεμβρίου 2020 :

1 ) Μέχρι την 9η Σεπτεμβρίου 2020 να δημοσιεύσετε αυτούσια την άνω δήλωσή της άνω εντολέως μας

2) Να ανακαλέσετε το επίδικο ψευδές και συκοφαντικό δημοσίευμά σας το οποίο σε κάθε περίπτωση παραβιάζει το τεκμήριο της αθωότητάς της

Άλλως σας δηλώνουμε υπό την ανωτέρω ιδιότητά μας ότι η εντολέας μας θα προσφύγει καθ’ υμών δικαστικώς, ποινικώς και αστικώς

Οι πληρεξούσιοι Δικηγόροι

Γαργαρέτας Νικόλαος

Γαργαρέτας Παναγιώτης»

Πηγή : .kinima-ypervasi.gr

0 0 vote
Article Rating
Εγγραφή στη ροή σχολίων
Ενημέρωση για
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments