ΛΙΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΚΟΤΖΙΑ! ΤΡΙΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ κορονοϊού στον Δήμο Αθηναίων…

0
696

Νέο κρούσμα κορωνοιού εμφανίστηκε στον Δήμο Αθηναίων, καθώς ένας εργαζόμενος βρέθηκε θετικός στον ιό. Σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου, πρόκειται για υπάλληλο στο Τμήμα Ανταποδοτικών Τελών, στο κτήριο που βρίσκεται στην οδό Λιοσίων 22.
Το Τμήμα έκλεισε από σήμερα έως τις 7 Οκτωβρίου και τόσο ο υπάλληλος όσο και συνάδελφοί του που εργάζονται στον συγκεκριμένο χώρο μπήκαν σε καραντίνα. Επίσης, έγινε σχολαστική απολύμανση και ακολουθήθηκαν όλες οι διαδικασίες που προβλέπονται από το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ.

Κατά πληροφορίες, τρία είναι μέχρι στιγμής τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στις υπηρεσέις του Δήμου. Το ένα εξ αυτών φέρεται μάλιστα ότι είναι στο κτίριο της πλατείας Κοτζιά.  Οι πολίτες μπορούν να εξυπηρετούνται για έκδοση βεβαίωσης περί μη οφειλής ΤΑΠ, νέες παροχές, επανασυνδέσεις, διαχωρισμούς, δηλώσεις τετραγωνικών και δηλώσεις μη ηλεκτροδοτούμενων στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του Δήμου Αθηναίων (eservices.cityofathens.gr). Επίσης, μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα στο e-mail: t.telon.tap@athens.gr.
Δηλώσεις και αιτήσεις που γίνονται στην πλατφόρμα και το e-mail λαμβάνουν άμεσα αριθμό πρωτοκόλλου και θεωρούνται εμπρόθεσμες στην περίπτωση που υπάρχουν καταληκτικές ημερομηνίες για την κατάθεσή τους.
Με δεδομένη την αναστάτωση πάντως και τη μη λειτουργία του ΤΑΤ, προκύπτει ανάγκη παράτασης των προθεσμιών όπως έχουν τεθεί π.χ. μέχρι τέλος του μήνα για τα αδήλωτα τετραγωνικά.  

Πηγή: Press-gr.com

0 0 vote
Article Rating
Εγγραφή στη ροή σχολίων
Ενημέρωση για
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments