Χάνουν έσοδα, χάνουν και τον ύπνο τους οι περιπτεράδες στη χώρα – Είναι αναγκασμένοι να κοιμούνται μέσα – Δείτε σε τι περιπέτειες βάζουν οι μοσχαροκέφαλοι τους εργαζόμενους

0
632

Στα περίπτερα που είναι αφενός 24ωρα και αφετέρου δεν διαθέτουν υποδομή για να βάλουν λουκέτο στις 12 τα μεσάνυχτα έως τις 5 το πρωί, οι ιδιοκτήτες τους είναι αναγκασμένοι να κοιμούνται μέσα… φυλώντας σκοπιά!

Πολλά προβλήματα έχει προκαλέσει στους περιπτεράδες ανά την Ελλάδα το μέτρο του «λουκέτου» στις 12 τα μεσάνυχτα έως και τις 5 το πρωί, που βρίσκεται σε ισχύ εδώ και λίγες μέρες, προκειμένου να αποθαρρύνονται οι… ξενύχτηδες, να μη βρίσκουν αλκοόλ, και να μη δημιουργείται συνωστισμός στις πλατείες -βέβαια, δεν φαίνεται να αποδίδει, αφού συνεχίζεται ο κακός χαμός…

Χάνουν έσοδα, χάνουν και τον ύπνο τους οι περιπτεράδες στη χώρα – Είναι αναγκασμένοι να κοιμούνται μέσα – Δείτε σε τι περιπέτειες βάζουν οι μοσχαροκέφαλοι τους εργαζόμενους

Αφενός, λοιπόν, οι περιπτεράδες χάνουν έσοδα, αφετέρου, όμως, χάνουν και τον ύπνο τους!

Διότι, υπάρχουν 24ωρα περίπτερα, που δεν χρειάστηκε ποτέ να τοποθετήσουν ρολά ή οποιαδήποτε άλλη υποδομή, προκειμένου να κλείνουν.
Αυτό τι σημαίνει;

Χαρακτηριστικά, στο Ηράκλειο της Κρήτης, όπου υπάρχουν αρκετά τέτοια περίπτερα, οι ιδιοκτήτες τους είναι αναγκασμένοι να κοιμούνται μέσα, προκειμένου να φυλάνε σκοπιά για επίδοξους ληστές!

«Τα 24ωρα περίπτερα, ίσως, θα έπρεπε να εξαιρούνται. Γιατί, δεν μπορούν να κλείσουν», λέει στο ΚΡΗΤΗ TV ιδιοκτήτρια περιπτέρου.

«Βάζουν κορδέλες, κλείνουν απλώς το ρολό και κάθονται μέσα, με κάμερες, έχουν ανοιχτά τα φώτα…», αναφέρει η Ελένη Χαιρέτη, Πρόεδρος Σωματείου Περιπτερούχων και Καπνοπωλών Ηρακλείου.

Πηγή: spoilers.gr

0 0 vote
Article Rating
Εγγραφή στη ροή σχολίων
Ενημέρωση για
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments