Έρχονται νέες γεύσεις Coca-Cola εντός του 2018

0
5928

Ενώ η Coca-Cola στρέφει την προσοχή της μακριά από τη ζάχαρη και σε επιλογές όπως το ανθρακούχο νερό, προσθέτει επίσης δύο νέες γεύσεις στη σειρά αναψυκτικών της με ζάχαρη: τα Georgia Peach και California Raspberry, τα οποία αναμένονται μέσα στο 2018.

Η εται- ρεία προχωρά, επίσης, στην προσθήκη μιας Fanta με πρά- σινο μήλο στη γραμμή παραγωγής αναψυκτικών με φρούτα, το επόμενο έτος. Η Coca-Cola ανέφερε ότι οι γεύσεις ροδάκινου και βατόμουρου είναι μια τοπική εναλλακτική στην παραδοσιακή Coca-Cola που όλοι γνωρίζουμε, με ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο.  Τα προϊόντα θα διατίθενται σε γυάλινες φιάλες και ξεκινούν να παράγονται από τον Μάρτιο του 2018.

Εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε ότι η δοκιμή αυτών των νέων γεύσεων εμφάνισε ιδιαίτερα υψηλή ανταπόκριση μεταξύ των καταναλωτών, που συμμετείχαν στα σχετικά τεστ της εταιρείας. Περισσότερο από το 75% του γενικού πληθυσμού, που δοκίμασε τα αναψυκτικά, δήλωσε ότι πιθανότατα θα δοκιμάσει τη μία από τις δύο γεύσεις, ενώ τα δύο τρίτα ότι θα δοκιμάσουν και τις δύο γεύσεις. Ο τομέας  των αναψυκτικών παραμένει ένας από τους βασικούς οδηγούς ανάπτυξης της Coca-Cola, με την κα- τηγορία να αυξάνεται κατά 8% το 2016. Με αυτά τα ειδικά αναψυκτικά, η εταιρεία στοχεύει στους millennials, που θέλουν να δοκιμάζουν νέες εμπει- ρίες τροφίμων και ποτών.

0 0 vote
Article Rating
Εγγραφή στη ροή σχολίων
Ενημέρωση για
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments