Ενδιαφέρον θα προκαλέσει η νέα γκάμα των προϊόντων της interkiosk στην Έκθεση – θεσμό για τον κλάδο Τροφίμων και Ποτών, Food Expo 2017 (18-20 Μαρτίου)

0
7600

Η Interkiosk – θυγατρική εταιρεία του μεγαλύτερου Πρακτορείου Διανομής Τύπου & Μεταφορών της Ελλάδας, Αργος Α.Ε- που δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια στις υπηρεσίες άϋλων συναλλαγών, καρτοκινητής τηλεφωνίας, gaming cards αλλά και στην εισαγωγή και διανομή προϊόντων σε χιλιάδες σημεία λιανικής, πανελλαδικά, πρόκειται να παρουσιάσει διαφοροποιημένα και καινοτόμα προϊόντα, αποκλειστικής διάθεσης.

 

 

 

Kelly’s Sunland Farm από τη Νο 1 ομώνυμη εταιρεία της Αυστρίας πανευρωπαϊκής και παγκόσμιας παρουσίας. Μοναδικά πατατάκια, χωρίς συντηρητικά, trans – λιπαρά οξέα, χρωστικές ουσίες και τεχνητό άρωμα σε airpack συσκευασία για να προστατεύονται από το σπάσιμο. Rocky Rice μπάρες με βάση το ρύζι χωρίς γλουτένη, σε τρεις υπέροχες γεύσεις από τη Benlian Food, τη Νο 1 εταιρεία παραγωγής υγιεινών, γλυκών σνακ της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Jake Vitamin Candy – τα μοναδικά καραμελάκια που συνδυάζουν τη φρουτένια γεύση με βιταμίνη C χωρίς να περιέχουν γλουτένη, ζάχαρη ή ασπαρτάμη… είναι μερικά από τα αποκλειστικής διάθεσης προϊόντα της Interkiosk καθώς στη μεγάλη ποικιλία του καταλόγου της, διατίθενται και προϊόντα άλλης κατηγορίας … σνακ, σοκολατοειδών, αρτοσκευάσματων, μη αλκοολούχων ποτών που ήδη έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη πολλών ειδών καταστημάτων από super market, Delicatessen, mini market μέχρι παντοπωλεία και καταστήματα ψιλικών.

0 0 vote
Article Rating
Εγγραφή στη ροή σχολίων
Ενημέρωση για
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments