Σε 30.000 σημεία μικρής λιανικής η Lycachat Top-up

0
8232

Στην είσοδό της στην ελληνική και στην κυπριακή αγορά, με τη διεθνώς αναγνωρισμένη υπηρεσία Lycachat, προχώρησε ο Όμιλος Lyca, ο μεγαλύτερος διεθνώς πάροχος υπηρεσιών επικοινωνίας σε εθνότητες και κοινότητες αποδήμων. Η διευθύντρια Πωλήσεων της Lycachat Hellas & Cyprus, Άννα-Μαρία Ταλιούρη,  μιλώντας στο RTN εξηγεί: «Ο Όμιλος Lyca αναπτύσσει μια ευρεία γκάμα δραστηριοτήτων μέσα από ένα εξειδικευμένο portfolio, όπως είναι οι τηλεπικοινωνίες, τα χρηματοοικονομικά, τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, η ψυχαγωγία, τα ταξίδια και η υγειονομική περίθαλψη, με ναυαρχίδα τη Lycamobile, τη μεγαλύτερη υπηρεσία Mobile Virtual Network Operator (MVNO) στον κόσμο. Οι χρήστες της εφαρμογής Lycachat αυξάνονται με ταχύτατους ρυθμούς, καθώς πλέον αυτή είναι διαθέσιμη σχεδόν σε οποιαδήποτε χώρα παγκοσμίως».

Κυρία Ταλιούρη, εδώ και λίγο καιρό έχει κάνει την είσοδό της στην ελληνική και στην κυπριακή αγορά μια διεθνής υπηρεσία επικοινωνίας, που ακούει στο όνομα «Lycachat». Τι καινούργιο έρχεται να προσθέσει η νέα υπηρεσία στις ήδη υπάρχουσες;

Η Lycachat app είναι η εξέλιξη της κινητής τηλεφωνίας, προσφέροντας στους χρήστες της εφαρμογής μια πληθώρα υπηρεσιών, όπως είναι οι κλήσεις ομιλίας και οι κλήσεις βίντεο υψηλής ανάλυσης, η αποστολή μηνυμάτων αρχείων, εικόνων και κειμένων, η τηλεδιάσκεψη, η ομαδική συνομιλία (chat), η αποστολή μηνυμάτων με e-mail, η υπηρεσία τηλεφωνητή και πολλές άλλες ακόμη.

Στους χρήστες της εφαρμογής παγκοσμίως όλες οι παραπάνω υπηρεσίες παρέχονται δωρεάν, μέσω της σύνδεσης του διαδικτύου με τη χαμηλότερη κατανάλωση δεδομένων, τη μέγιστη ταχύτητα και τη μοναδική ποιότητα φωνής.

Μέσα στα επόμενα χρόνια θα δείτε ότι θα υπάρξουν τρομερές αλλαγές στον τρόπο διασύνδεσης των κλήσεων και τη ριζική δρομολόγησή τους πάνω στα δεδομένα διαδικτύου, καθώς και τη σταδιακή κατάργηση των καρτών τύπου SIM, που έως σήμερα είναι απαραίτητη για τους χρήστες κινητής τηλεφωνίας πάνω στο GSM Network που αφορά την ψηφιακή ταυτοποίηση του προσωπικού αριθμού μας.

Επίσης, οι κλήσεις μέσω της Lycachat είναι κρυπτογραφημένες με το υψηλότερο δυνατό επίπεδο ασφαλείας, ώστε να μπορούν οι χρήστες να ομιλούν με πλήρη εμπιστευτικότητα.

Πού μπορούν να βρουν οι καταναλωτές τις κάρτες ανανέωσης χρόνου ομιλίας της Lycachat;

Η Lycachat Top-up βρίσκεται ήδη σε 30.000 σημεία μικρής λιανικής (περίπτερα, ψιλικά, μίνι μάρκετ ) και σε όλα τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ.

Οι κάρτες ανανέωσης της Lycachat διατίθενται μέσα από τα τερματικά POS (Air time) σε  5 ευρώ, 10 ευρώ, 20 ευρώ και 30 ευρώ.

Με το Lycachat Out οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να καλούν σε σταθερά τηλέφωνα, αλλά και σε κινητά, ανά την υφήλιο, με τις χαμηλότερες χρεώσεις κλήσεων  και SMS.

Ποιες από τις υπηρεσίες που διαθέτει το portfolio του Ομίλου Lycatel αναμένεται να δούμε σε επόμενο βήμα σε Ελλάδα και Κύπρο;

Περί τα μέσα Μαρτίου θα έχουμε τη χαρά να υποδεχτούμε σε Ελλάδα και Κύπρο τη Lyca Tv, μία από τις μεγαλύτερες παγκοσμίως διαδικτυακές πλατφόρμες ψηφιακής τηλεόρασης, οικιακής ψυχαγωγίας. Η Lyca Tv σπάζει τον φραγμό των οικονομικά απαιτητικών πακέτων των συνδρομητικών καναλιών και προσφέρει σε απίστευτα χαμηλή τιμή, μέσα από τα 450 διαθέσιμα ψηφιακά κανάλια ανά την υφήλιο, στους καταναλωτές αγαπημένα τηλεοπτικά προγράμματα, ταινίες, σειρές, ντοκιμαντέρ, αθλητική και ειδησεογραφική ενημέρωση.

Οι συνδρομητές της Lyca Tv θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν τα κανάλια που έχουν επιλέξει, από όπου κι αν βρίσκονται, από 5 διαφορετικές συσκευές. Η εφαρμογή της Lyca Tv για τα κινητά τηλέφωνα, τα tablet, τα iPod και ούτω κάθε εξής είναι ήδη διαθέσιμη στο Google Play Store και App Store.

Θα ακολουθήσει η Lycaremit, υπηρεσία μεταφοράς χρημάτων του οργανισμού της Lycamoney Financial  Services (LMFS).

Το τέταρτο τρίμηνο του 2017 αναμένεται στην Ελλάδα η Lycamobile, και αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις με τους υπευθύνους.

Τι είναι το Lycatel Group;

Είναι ένας πολυεθνικός οργανισμός που προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες σε περισσότερες από 25 χώρες (Αυστραλία, Γερμανία, Ολλανδία, Σουηδία, Βέλγιο, Ιρλανδία, Πολωνία, Ελβετία, Δανία, Ιταλία, Πορτογαλία, Αγγλία, Αμερική, Γαλλία, Νορβηγία, Ισπανία, Αυστρία, Ρουμανία, Χονγκ Κονγκ, Τυνησία, Φύρομ).

Ο ετήσιος τζίρος του Ομίλου είναι ένα 1.600.000.000 λίρες Αγγλίας και περιλαμβάνεται στη λίστα με τις 250 καλύτερες εταιρείες στον κόσμο.

Η στρατηγική απόφαση του Lycatel Group είναι η Ελλάδα να γίνει το κέντρο των Βαλκανίων και της Μεσογείου σε προϊόντα και υπηρεσίες, που θα προσφέρουν στη χώρα μας –τουλάχιστον στα επόμενα δύο χρόνια– 2.000 νέες θέσεις εργασίας.

Η Lycatech Solutions Hellas P.C. είναι η εταιρεία που αντιπροσωπεύει τα συμφέροντα του Lycatel Group σε Ελλάδα, Κύπρο, Βαλκάνια, Μέση Ανατολή και Αφρική.

Αποκλειστικός Διανομέας Ελλάδος – Κύπρου: Roadkiosk For All Private Company, Τηλ.: 210 3302840, fax: 210 3304006, e-mail: Lycachat @roadkiosk.gr.

0 0 vote
Article Rating
Εγγραφή στη ροή σχολίων
Ενημέρωση για
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments