Οι δηλώσεις του Μαραντόνα υπέρ της οικιακής καλλιέργειας κάνναβης

0
800

Τον Φεβρουάριο του 2020, ο θρύλος της στρογγυλής θεάς, ο Ντιεγκίτο, δήλωνε:

Ας υποστηρίξουμε την οικιακή καλλιέργεια ώστε τα παιδιά να ζουν καλύτερα, να έχουν μια καλύτερη ποιότητα ζωής

Ο Μαραντόνα ένωσε τότε τη φωνή του με όσους υποστήριζαν τους σκοπούς της μη κυβερνητικής οργάνωσης La Semilla της Αργεντινής η οποία μάχεται για να αποκτήσουν οι Αργεντίνοι ελεύθερη πρόσβαση στο φυτό για θεραπευτικούς σκοπούς.

Στο βίντεο εμφανίστηκε με την κ. Monica Castillo της οργάνωσης και σύμφωνα με τo ελληνικό περιοδικό You May Say…  ήταν ιδιαίτερα ευαίσθητος με το θέμα καθώς ο γεννημένος το 2013 γιος του, ο Diego Fernando που αντιμετώπιζε προβλήματα αυτισμού, σκέφτονταν να ξεκινήσει θεραπεία με κάνναβη.

Ο Diego Maradona αντιλαμβάνονταν ότι η οικιακή καλλιέργεια (ή αυτοκαλλιέργεια όπως συνηθίζει να λέγεται) του φυτού, ήταν η μόνη λύση ώστε οι ασθενείς να μπορούν να έχουν ελεύθερη πρόσβαση σε αυτό και τις θεραπευτικές του ιδιότητες, δήλωναν οι εκπρόσωποι της οργάνωσης.

Diego #Maradona pidió la legalización del autocultivo de #Cannabis con fines terapéuticos. En el video está acompañando por la madre de un chiquito con autismo de la ONG “La Semilla” pic.twitter.com/r3eq66uYnp — Belisario Martínez 💚 (@Belisario_M) February 5, 2020

Πηγή: cannabisnews

0 0 vote
Article Rating
Εγγραφή στη ροή σχολίων
Ενημέρωση για
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments