« Τα Διάσημα Προιόντα CBD – Hemp Κάνναβης Της EUPHORIA Έρχονται Στην Ελλάδα»

0
1864

Η εταιρεία Vapour To Smoke PC  (www.vapour2smokepro.gr) ανακοινώνει την σύναψη εμπορικής συμφωνίας με την μεγαλύτερη Ευρωπαική εταιρεία EUPHORIA (www.cannabisfood.cz)  προιόντων CBD-Hemp κάνναβης,  για την αποκλειστική διανομή των προιόντων της σε Ελλάδα, Κύπρο, Αλβανία, Σκόπια και Βουλγαρία.

Η ΕUPHORIA είναι μία εταιρεία με έδρα την Τσεχία, η οποία παράγει τρόφιμα, ζαχαρώδη (τσίχλες, καραμέλες, μπισκότα, chips, σοκολάτες, μάφινς κλπ), μπύρες και αλκοολούχα ποτά με CBD-Hemp κάνναβης, τα οποία εξάγει σε όλο τον κόσμο.

Οι δύο εταιρείες μοιραζόμαστε την ίδια φιλοσοφία. Να γευτεί ο άνθρωπος την ελευθερία!

Κοινός μας στόχος είναι να προσφέρουμε στο καταναλωτικό κοινό  προιόντα της καλύτερης ποιότητας, με εξαίρετη γεύση και απαράμιλλο design, με την συμμετοχή του πιο μαγικού φυτού της φύσης, της κάνναβης και με όλες τις ευεργετικές ιδιότητες που προσφέρει, αλλά και του φυσικού εκχυλίσματος φύλλων  κόκας από την χώρα του Περού, η οποία θεωρούνταν από τους Ίνκας ως δώρο του Θεού Ήλιου, γνωστή για τις διεγερτικές της ιδιότητες.

Σκοπός μας είναι να γνωρίσουν και να γευτούν όλοι τα προιόντα EUPHORIA και να ωφεληθούν από τις ευεργετικές τους ιδιότητες.

Πληροφορίες:

Τηλ.: +302103302840 | Fax: +302103304006

Email: doukas@vapour2smoke.gr

Site Χονδρικής: www.vapour2smokepro.gr |

Site Λιανικής:     www.vapour2smoke.gr | www.cbdlife.gr

Πηγή: Synpeka.gr

0 0 vote
Article Rating
Εγγραφή στη ροή σχολίων
Ενημέρωση για
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments