Συντονιστείτε στη νέα πλατφόρμα ενημέρωσης του SPEKAMILA TV

0
3488

Ενισχύεται καθημερινά η νέα πλατφόρμα επικοινωνίας με αποκλειστικά ρεπορτάζ για τα προβλήματα που μαστίζουν τον κλάδο των καπνικών. Το Συνδικάτο Επαγγελματικών Περιπτερούχων, Καπνοπωλών και Ψιλικών Ειδών Νομού Αττικής ενισχύει τον διάλογο με επαγγελματίες και επιχειρήσεις, δίδοντας λύσεις σε κάθε περίπτωση…

Το νέο διαδικτυακό κανάλι, που παρέχεται μέσω της πλατφόρμας Youtube, ανοίγει τον διάλογο γύρω από απλά, αλλά και πιο σύνθετα προβλήματα της καθημερινότητας των επαγγελματιών του χώρου. Το περιεχόμενο καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, για να μη μένουμε μόνο θεατές.

Μαζί με τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, το ΣΥΝΠΕΚΑ οργανώνει και σχεδιάζει τη μικρή λιανική. Σε αυτό το πλαίσιο, δημιουργήθηκε το «SPEKAMILA TV», παρουσιάζοντας ρεπορτάζ που αφορούν την καθημερινότητα και τα προβλήματα της αγοράς.

«Είμαστε Περιπτερούχοι και Ιδιοκτήτες Καταστημάτων Μικρής Λιανικής από κάθε γωνιά της Αττικής. Μας ενώνει, μεταξύ μας αλλά και μαζί σας, το άγχος της καθημερινής επιβίωσης» επισημαίνει ο πρόεδρος του Συνδικάτου, Γιώργος Δούκας, τονίζοντας: «Γνωριστήκαμε από τους αγώνες μας ενάντια στην αύξηση των φόρων στον καπνό, στην κατάρρευση των ποσοστών μας και στην επαγγελματική μας απαξίωση.

Θέλουμε ένα σωματείο από όλους εμάς, μόνο για εμάς και για κανέναν άλλον. Είμαστε επαγγελματίες, όπως εσείς, απευθυνόμαστε σε επαγγελματίες και θέλουμε όλοι μαζί να ζούμε αξιοπρεπώς από τα μαγαζιά μας. Ελάτε να ενώσουμε τις φωνές μας».

0 0 vote
Article Rating
Εγγραφή στη ροή σχολίων
Ενημέρωση για
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments